[갈비탕 레시피] 다음 식사를 위한 맛있고 쉬운 갈비탕 레시피
갈비탕은 진하고 고소한 맛으로 많은 사람들에게 사랑받는 인기 한국 요리입니다. 부드러운 쇠고기 갈비와 야채, 향긋한 향신료를 넣어 만든 쇠고기 갈비탕입니다. 이번 블로그 포스팅에서는 집에서 시도할 수 있는 간단하고 쉬운 갈비탕 레시피를 알려드리겠습니다.
재료:
* 소갈비 1파운드
* 식물성 기름 2큰술
* 양파 1개, 깍둑썰기
* 다진 마늘 3쪽
* 쇠고기 육수 2컵
* 물 1컵
* 고추장 1큰술
* 간장 1큰술
* 1 설탕 한 스푼
* 후추 가루 1티스푼
* 소금 1티스푼
* 백후추 1/4티스푼
* 장식용 잘게 썬 파 2테이블스푼
* 2테이블스푼
Galbi tang is a popular Korean dish that is loved by many for its rich and savory flavors. It is a beef rib soup that is made with tender beef ribs, vegetables, and aromatic spices. In this blog post, we will share a simple and easy galbi tang recipe that you can try at home.
Ingredients:
* 1 pound beef ribs
* 2 tablespoons vegetable oil
* 1 onion, diced
* 3 cloves garlic, minced
* 2 cups beef broth
* 1 cup water
* 1 tablespoon Gochujang (Korean chili paste)
* 1 tablespoon soy sauce
* 1 tablespoon sugar
* 1 teaspoon ground black pepper
* 1 teaspoon salt
* 1/4 teaspoon white pepper
* 2 tablespoons chopped green onions, for garnish
* 2 tablespo