갈비탕은 진하고 고소한 맛으로 많은 사람들에게 사랑받는 인기 한국 요리입니다. 부드러운 쇠고기 갈비와 야채, 향긋한 향신료를 넣어 만든 쇠고기 갈비탕입니다. 이번 블로그 포스팅에서는 집에서 시도할 수 있는 간단하고 쉬운 갈비탕 레시피를 알려드리겠습니다.
재료:
* 소갈비 1파운드
* 식물성 기름 2큰술
* 양파 1개, 깍둑썰기
* 다진 마늘 3쪽
* 쇠고기 육수 2컵
* 물 1컵
* 고추장 1큰술
* 간장 1큰술
* 1 설탕 한 스푼
* 후추 가루 1티스푼
* 소금 1티스푼
* 백후추 1/4티스푼
* 장식용 잘게 썬 파 2테이블스푼
* 2테이블스푼
Galbi tang is a popular Korean dish that is loved by many for its rich and savory flavors. It is a beef rib soup that is made with tender beef ribs, vegetables, and aromatic spices. In this blog post, we will share a simple and easy galbi tang recipe that you can try at home.
Ingredients:
* 1 pound beef ribs
* 2 tablespoons vegetable oil
* 1 onion, diced
* 3 cloves garlic, minced
* 2 cups beef broth
* 1 cup water
* 1 tablespoon Gochujang (Korean chili paste)
* 1 tablespoon soy sauce
* 1 tablespoon sugar
* 1 teaspoon ground black pepper
* 1 teaspoon salt
* 1/4 teaspoon white pepper
* 2 tablespoons chopped green onions, for garnish
* 2 tablespo